Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس شورای شهر تهران بر لزوم نقد شدن مصوبات دولت و مجلس شورای اسلامی در حوزه مدیریت شهری توسط شهردار تهران تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، محسن هاشمی رفسنجانی در ابتدای دویست و هفتاد و دومین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به فرارسیدن ماه رجب و فرصت بازگشت به خود در این ماه برای آماده شدن ضیافت الهی در ماه رمضان گفت: متاسفانه در روزهای اخیر رفتارهای مغایر با معیارهای اخلاقی و انسانی و سیاسی از سوی برخی اشخاص و گروه‌ها، توهین و عبور از مرزهای ادب و اخلاق را نشان داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بی‌تردید این کار از سوی هر فرد در هرجایگاهی زیبنده نیست اما اگر به صورت سازماندهی شده و با اهداف سیاسی صورت بگیرد بسیار نگران کننده‌تر است، چرا که از سطح یک خطای فردی خارج می‌شود. امیدواریم با توجه به نظرات مقام معظم رهبری به اینگونه خطاهای اخلاقی به شدت رسیدگی و نتیجه آن به مردم اعلام شود.

وی ادامه داد: باید توجه داشته باشیم در موقعیت فعلی تحمل فشارهای اقتصادی برای اکثریت جامعه سخت و طاقت‌فرسا شده و همه مسئولان باید در برابر مشکلات پاسخگو باشند و نمی‌توان این شرایط را به صورت جزیره‌ای به گردن یک نفر، یک دستگاه یا قوه خاص انداخت.

رییس شورای شهر تهران تاکید کرد: باید مسئولیت پذیری برعهده همه باشد و همه مسئولین، دستگاه‌ها و رسانه‌ها در این شرایط باید در جهت بهبود شرایط اقتصادی مردم بدون در نظر گرفتن مسائل سیاسی و انتخاباتی حرکت کنند تا بتوانیم امید به آینده را حفظ کنیم، اگر این مهم محقق نشود با این فشاری که بر روی مردم است کسی در داخل نظام برنده نخواهد شد. قطعا اگر مردم در رنج باشند باید بدانیم همه بازنده هستیم.

هاشمی در بخش دیگری از صحبت‌های خود ضمن قدردانی از شهردار تهران برای مصاحبه روشنگرایانه خود در روز گذشته، اظهار کرد: در این مصاحبه چند نکته‌ی مهم بود که لازم است اعضای شورا نیز در صحبت‌های خود به این موارد بپردازند و روابط عمومی شهرداری نیز باید این مسائل را بهتر باز کند تا مردم از تلاشی که در این دوره مدیریت شهری انجام شده آگاه باشند.

وی اضافه کرد: شهردار تهران از لغت خارجی پارادایم شیفت استفاده کرد منظور این است که روند اداره امور شهر در گذشته روندی بود که ادامه آن امکان پذیر نبود و باید در آن تغییری رخ می‌داد. ما دچار چرخه باطلی شده بودیم که شهر را بفروشیم و پروژه‌ها را اجرا کنیم و معلوم نبود این پروژه‌ها تا چه میزان به درد شهر می‌خورد لازم بود ابتدا به سکونی برسیم و پروژه‌های نیمه تمام را به اتمام برسانیم. باید این روش را تغییر می‌دادیم که خوشبختانه در این دوره اتفاق افتاد و شورا و شهرداری به همه وعده‌هایی که داده بودند به ویژه در حوزه شهرسازی عمل کرد.

وی ادامه داد: شهردار تهران روز گذشته خبر مهمی دادند که متاسفانه صدا و سیما روی آن کار نکرد و خبر این بود که شهرفروشی و تراکم‌ فروشی در سال جاری به صفر رسیده یعنی شهر را اداره کردیم و تراکم فروشی به صفر رسانده شد. این پیروزی اساسی برای نظام جمهوری اسلامی ایران و مدیریت شهری است که باید به عنوان الگو در سایر شهرها نیز تسری پیدا کند. باید صداوسیما این موضوع را تبلیغ کند، اما عملا صحبت‌های شهردار تهران سانسور شد.

هاشمی تاکید کرد: نکته‌ی دیگر خود شهرداری و ساختار آن بود که به خوبی در این دوره عمل شد و تعداد پرسنل از ۷۰ هزار به ۶۰ هزار رسیده و تا پایان دوره به ۵۴ هزار نفر می‌رسد. در طول این سال‌ها تعداد پرسنل در شهرداری مدام رو به افزایش بود و علی‌رغم برونسپاری‌ها تعداد نفرات برون‌سپاری نیز در حال افزایش بود که در این دوره پرسنل برون‌سپاری کاهش پیدا کرده، در گذشته برخی افراد در قالب این برون‌سپاری بدون حضور از پیمانکاران حقوق دریافت می‌کردند که جلوی این کار گرفته شده همه این موارد اقدامات مثبتی است که روابط عمومی شورا و شهرداری باید به آن بپردازند.

رییس شورای شهر تهران با اشاره به این‌که در این دوره از تخریب ملک‌های ارزشمند و تاریخی شهر نیز جلوگیری شده است، اضافه کرد: در حوزه باغات در این دوره حرکت بسیار خوبی انجام شد. در مورد شفافیت، روز گذشته شهردار تهران صحبت‌های خوبی کردند اما می‌توانستند موضوع را بیشتر باز کنند.

هاشمی اضافه کرد: ۲۴۹ گود پرخطر در شهر تهران شناسایی شده که همه اینها در دوره گذشته شکل گرفته و اکثر آنها به صورت غیرقانونی آغاز شده یعنی بدون دریافت پروانه گودبرداری انجام شده و هنگامی که به مرحله‌ی اخذ پروانه رسیده‌اند به دلیل این‌که در این دوره نمی‌توانستند تعاملات شهرفروشی انجام دهند مسکوت باقی مانده و متاسفانه قوه قضاییه هم ورودی هم پیدا نمی‌کند این گودها برای مردم خطرناک هستند و تا به حال حدود ۲۰ مورد از آنها ساماندهی شده لذا باید مورد توجه قرار گیرند.

وی ادامه داد: ساختمان‌های ناایمن در شهر تهران شناسایی شده‌اند البته به دلایلی که می‌توان امنیتی آن را فرض کرد از اعلام لیست آنها در سامانه شفافیت جلوگیری شد. بی‌تردید لازم است مردم بدانند این ساختمان‌ها در شهر وجود دارند و نباید آنها به صورت ساختمان‌های ایمن‌ خرید و فروش شوند.

رییس شورای شهر تهران تاکید کرد: در این دوره سعی شد به کیفیت زندگی مردم توجه کنیم. ما مگاپروژه‌ای را شروع نکرده‌ایم اما در چارچوب شهری برای زندگی همه حرکت کردیم. شهردار تهران روز گذشته اعلام کردند که برنامه‌ای برای ریاست جمهوری ندارند این مهم است چرا که در دوره‌های گذشته شهردارانی داشتیم که کارهایی انجام می‌دادند و پروژه‌هایی را انجام می‌دادند که معلوم نبود چقدر درست است و از آن هم حمایت می‌شد و با آن برخوردی صورت نمی‌گرفت.

وی ادامه داد: در بحث مناسب سازی شهر برای معلولین نیز تلاش بسیار خوبی انجام شد و این اواخر هیچ ایستگاه متروی بدون آسانسور افتتاح نشد.

هاشمی تاکید کرد: البته یک نقطه ضعف نیز می‌توانیم برای این دوره بگوییم و آن کاهلی در نقد کردن مصوبات دولتی و قانونی برای شهرداری بود. علی‌رغم ارتباط مناسبی که از نظر سیاسی و اجرایی با بدنه دولت وجود داشت متاسفانه مصوبات دولت و مجلس شورای اسلامی در امر حمل و نقل عمومی و ... نقد نشد که نقطه ضعفی بود که امیدواریم در شش ماهه آینده با سماجت شهردار تهران این مصوبات نقد شود و مثلا تکلیف ۵۰۰۰ دستگاه اتوبوس و واگن مترو هرچند که به دوره ما نمی‌رسد مشخص شود و زحمتی است که به نام دوره فعلی ثبت خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شوراي شهر تهران شهرداري تهران دولت مجلس شورای اسلامی رییس شورای شهر تهران شهردار تهران مصوبات دولت روز گذشته انجام شد پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۰۳۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها

نماینده مردم مرودشت در مجلس گفت: اینکه الان دولت با مجلس و به ویژه آقای قالیباف درخصوص مسائل مختلفی که مردم شاهد آن هستند اختلاف پیدا کرده دقیقا برای ریاست دور بعد مجلس است.

به گزارس ایلنا، جلال رشیدی کوچی نماینده مردم مرودشت در مجلس شورای اسلامی، در پاسخ به این سوال که «در هفته‌های اخیر بحث‌های پرچالشی بر سر مسائل ارزی میان دولت و مجلس به وجود آمد، به نظر شما این اختلافات تا چه اندازه جدی است؟»، گفت: دولت خودش را از هر اشتباهی مبرا می‌داند یا اگر هم مبرا نمی‌داند علی الظاهر و به صورت دکوری صحبت‌هایی درخصوص استقبال از انتقاد مطرح می‌کند که برای همه مشخص است، ما با یک دولت تمامیت‌خواه و غیرقابل انتقاد مواجه هستیم.

اختلاف دولت و مجلس برای ریاست دوره بعد پارلمان است

وی ادامه داد: اینکه الان هم دولت با مجلس و به ویژه آقای قالیباف درخصوص مسائل مختلفی که مردم شاهد آن هستند اختلاف پیدا کرده دقیقا برای ریاست دوره بعد مجلس است. یعنی در مسائلی که دارد مطرح می‌شود نگاه من این است که به دنبال این هستند که بر ریاست مجلس دور بعد اثرگذار باشند و من فکر می‌کنم که ریاست آقای قالیباف برای دولت مطلوب نباشد.

رشیدی کوچی خاطرنشان کرد: اینکه می‌گویم دولت، به معنای کل شاکله دولت نیست، برخی‌ها در دولت آقای رییسی آن‌هایی که باعث آسیب اول به خود آقای رییسی هستند و بعد به مملکت؛ دست‌های پشت پرده‌ای که از نزدیکان ایشان هستند، بعضی از اقوام نسبی و سببی آقای رییسی؛ این‌ها با تفکر خامی که دارند فکر می‌کنند این اقدامات به نفع آقای رییسی و یا کشور خواهد بود که قطعا اینطور نیست، به نظرم عقلا باید برای حل این مشکل چاره اندیشی کنند.

روایت دست‌های پشت پرده در انتخابات

عضو کمیسیون امورداخلی کشور و شوراها در پاسخ به این سوال که «فکر می‌کنید آن‌ها دنبال حاکم کردن کدام جریان در مجلس آینده هستند؟»، عنوان کرد: ببینید این بحثی که مطرح می‌کنم اثبات شدنی نیست اما به وضوح مشخص است که در انتخابات مجلس اعمال نفوذ زیادی شکل گرفت، چه الان و چه در بحث تایید یا ردصلاحیت‌ها شاهد بودیم افرادی که به نظر می‌رسید طبق نظر نهادهای امنیتی نباید تایید می‌شدند اما با رایزنی‌هایی از طرف همان افرادی که اشاره کردم تایید شدند. حتی ما افرادی را داشتیم که محکومیت قطعی در پرونده‌شان بود اما چون نزدیک به تفکر دولت بودند و باید در این مجلس حضور داشته باشند؛ مشاهده کردیم که تایید شدند.

وی افزود: اما یک عده‌ای هم که منتقد دولت بودند یا ردصلاحیت شدند یا در انتخابات به مشکلات جدی برخوردند، من یکی از این‌ها را مثال می‌زنم، آقای مهدی عسگری ایشان در تهران ثبت نام کرد ولی به او اجازه ندادند که برود کرج و مجبور شد در تهران رقابت کند که اگر کرج بود به نظرم قطعا ایشان رأی می‌آورد. در مجموع یک عده‌ای را ردصلاحیت کردند، یک عده را به این شکل مدیریت کردند و در مورد یک عده‌ای هم شاید با شیوه‌های دیگری که می‌شد بر انتخابات اثر گذاشت و دخالت کرد، اقدام کردند و از مسیر کنار زدند؛ واقعا دست آن افراد نزدیک به دولت در انتخابات مشهود بود ولی خب قابل اثبات نیست.

تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها

نماینده مردم مرودشت در مجلس ادامه داد: نکته دیگر اینکه به نظرم می‌آید که دولت و در واقع آن افراد خیلی تلاش خواهند کرد که ریاست مجلس را به جریان پایداری نزدیک کنند. چون جریان پایداری و بعد دانشگاه امام صادقی‌ها به آن افراد خیلی نزدیک هستند و من امیدوارم که این اتفاق رخ ندهد، به نمایندگان دوره دوازدهم و عقلای دوره آینده امید دارم که این اتفاق محقق نشود.

رشیدی کوچی در پاسخ به این سوال که «چقدر احتمال می‌دهید ریاست در سال اول به قالیباف داده شود تا کاندیدای ریاست جمهوری نشود و بعد در سال دوم او را کنار بزنند؟»، گفت: این یک تحلیل است، من نگاهم بر این است که آقای قالیباف کاندیدای ریاست جمهوری نخواهد شد و نگاهش به تداوم فعالیت در ریاست مجلس باشد. اما درباره ریاست ایشان فکر می‌کنم که آقای قالیباف سال اول با یک رأی پایین نه با آن آرایی که در مجلس یازدهم کسب کرده بودند ریاست مجلس را در اختیار داشته باشد اما سال‌های دوم و سوم را نمی‌دانم.

عضو کمیسیون امورداخلی کشور و شوارها خاطرنشان کرد: به نظرم می‌آید یک سری افرادی که اشاره کردم به شدت به دنبال ایجاد تنش در مجلس باشند، امیدوارم مجلس دوازدهم به این سمت و سو نرود اما شواهد و قرائن نشان می‌دهد که حواشی‌اش بر متن حتما غلبه خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • سامانه پایش اجرای مصوبات شورای شهر تهران رونمایی شد
  • تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها
  • رونمایی از سامانه پایش اجرای مصوبات شورای شهر تهران | معاون شهردار: نظارت گریز نیستیم
  • نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و اساسنامه‌های دولت + جزئیات
  • لزوم توجه نمایندگان مجلس به نقش دانشگاه در توسعه مازندران
  • کوچ پرستاران از بخش دولتی به خصوصی
  • مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست
  • بی‌توجهی به مشکلات معیشتی کادر درمان سلامت را به مخاطره می‌اندازد/ دولت توان افزایش حقوق پرستاران را ندارد
  • لزوم ورود دستگاه قضایی به خریدهای خارجی زاکانی
  • انتقاد محسن هاشمی از شهردار تهران؛ فخر فروشی می‌کند