Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از مهمترین مسائل مدیریت شهری در پایتخت در همه ادوار گذشته ایجاد درآمد پایدار برای سازمان خدمات رسان شهرداری تهران و شهروندان بوده است اما به معنای واقعی کلمه، درآمد پایدار برای شهر محقق نشده است و یا آنچه ارائه شده به طور حقیقی درآمد پایدار نیست. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مهدی عباسی کارشناس مسائل شهری طی یادداشتی درباره درآمد پایدار برای شهرداری تهران نوشت: یکی از مهمترین مسائل مدیریت شهری در پایتخت در همه ادوار گذشته ایجاد درآمد پایدار برای سازمان خدمات رسان شهرداری تهران و شهروندان بوده است؛ در همین راستا در سال 62 مجلس شورای اسلامی دولت را ملزم کرد لایحه‌ای به مجلس ارائه کند تا مسئله تامین درآمد پایدار در پایتخت محقق شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگرچه لوایحی در دولت های گوناگون جمهوری اسلامی در سی و هشت سال گذشته برای ایجاد درآمد پایدار در شهرداری تهران به مجلس شورای اسلامی ارائه شده اما به معنای واقعی کلمه، درآمد پایدار برای شهر محقق نشده است و یا آنچه ارائه شده به طور حقیقی درآمد پایدار نیست. این درآمدها در غالب اخذ عوارض از شهروندان طراحی و ارائه شده و طی سالیان گذشته از شهروندان به طرق مختلف مبالغی تحت عنوان عوارض تمدید گذرنامه و گواهینامه رانندگی، عوارض بهای خدمت و... را به عنوان درآمد معرفی کرده و از شهروندان دریافت کرده اند.

همچنین دولت در مصوبه هئیت وزیران در سال 89 در یکی از بندهای 18 ماده ای (ماده 8 الحاقی قانون مالیات های مستقیم) خود را ملزم به پرداخت یک درصد از مالیات های مستقیم به سازمان دهیاری ها و شهرداری ها برای اداره امور شهر کرده است، اما با تعمق به زوایای مختلف طرح این مسئله باید بگویم این لوایح هیچ کدام به معنای ایجاد درآمد پایدار برای شهر تهران محسوب نمی شود. چرا که درآمد پایدار تولید ارزش افزوده برای شهر است و در صورت احقاق آن، مدیریت شهری برای اداره شهر دست در جیب مردم نخواهد کرد.

یکی از مهمترین منابع درآمدی مدیریت شهری تهران در چند سال گذشته فروش تراکم بوده، اقدامی که اساساً طی یک راهکار قانونمند در سطح کلان برای دستگاه اجرایی مدیریت شهری سیاست گذاری شده است.

لازم به ذکر است اقدامات صورت گرفته در حوزه شهرسازی در این دوره و دوره قبل بر اساس طرح تفصیلی مصوب اردیبهشت 91 بوده حتی در این دوره نیز با اینکه فرصت بازنگری وجود داشته از این امکان استفاده نشده است. بنابراین ناظر بر قانون وضع شده، مهمترین شیوه درآمدی تهران در ادوار گذشته و دوره حاضر فروش تراکم بوده، حال فارغ از هرگونه موضع‌گیری سیاسی، دست اندرکاران برای حل مسئله کسب درآمد پایدار با استفاده از تجارب متخصصین و پژوهشگری دانشگاهیان باید به در راستای ارائه راهکارهای درآمدی برای حال خوب شهر چاره اندیشی کنند.

از جمله این راهکارها می توان به تشکیل کمیسیون روابط بین الملل و کمیته اقتصادی، حمایت از شرکت های دانش بنیان، جذب سرمایه‌گذاری خارجی و افزایش سهم مشارکت سرمایه گذران برای توسعه و اداره شهر اشاره کرد.

بی‌تحرکی شهرداری تهران برای ایجاد نشاط انتخاباتی در سطح شهر/ تلاش هدفمند یک جریان برای مایوس کردن مردمراه‌های افزایش درآمد پایدار برای شهرداری/دولت باید هزینه استقرار در تهران را بپردازد"درآمدهای ناپایدار" پاشنه آشیل منابع مالی شهرداری‌های کشورایجاد درآمدهای پایدار برای شهرداری‌ها بعد از 38 سال به کجا رسید؟!

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: انتخابات شورای شهر شورای شهر تهران شهر تهران شهرداری تهران انتخابات شورای شهر شورای شهر تهران شهر تهران شهرداری تهران درآمد پایدار برای شهر ایجاد درآمد پایدار شهرداری تهران مدیریت شهری ارائه شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۸۶۱۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جدول پخش برنامه‌های انتخاباتی شبکه تهران

جدول پخش تبلیغات و مناظره‌های نامزد‌های مرحله دوم دوازدهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی تهرانی (تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس) برای روز شنبه، ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ منتشر شد.

 برنامه تلویزیونی ۲۰ دقیقه‌ای "نماینده مردم" برای تبلیغات نامزد‌های دور دوم مجلس شورای اسلامی در شهر تهران تعریف شده است و نسخه رادیویی آن نیز از رادیو تهران پخش خواهد شد. ۸ مناظره هم برای نامزد‌های تهرانی (تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس) و ۳ مناظره برای نامزد‌های ورامین، قرچک و پیشوا پیش بینی شده است. مناظره‌ها هم مانند برنامه‌های تبلیغاتی تلویزیون، "نماینده مردم" به صورت رایگان تولید و پخش می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

دیگر خبرها

  • سامانه پایش اجرای مصوبات شورای شهر تهران رونمایی شد
  • رونمایی از سامانه پایش اجرای مصوبات شورای شهر تهران | معاون شهردار: نظارت گریز نیستیم
  • نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و اساسنامه‌های دولت + جزئیات
  • لیست جامعه اسلامی مهندسین برای دور دوم انتخابات مجلس در تهران
  • دخل و خرج شهرداری تهران زیر ذره بین شورا
  • «نادری» سرلیست «جام» برای مرحله دوم انتخابات شد
  • جدول پخش برنامه‌های انتخاباتی شبکه تهران 
  • جدول پخش برنامه‌های انتخاباتی شبکه تهران
  • نشست هم‌اندیشی اساتید دانشگاه‌های تهران با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی
  • مصوبات شوراها باید پشتوانه قانونی و شرعی داشته باشند