Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری فارس، زهرا نژادبهرام عضو شورای شهر تهران در صحن امروز شورای شهر درباره موضوع پسماند در تهران اظهارداشت: شهرداری تهران با هدف جلب مشارکت حداکثری شهروندان در موضوع کاهش پسماند، افزایش درصد تفکیک پسماند از مبدأ و ایجاد انگیزه برای شهروندان دست به این اقدام زده و شهروندان تهرانی می توانند با تحویل پسماند خشک به غرفه های بازیافت مستقر در مناطق و محلات، در این امر مشارکت داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: البته شهرداری تهران باید بستری فراهم آورد که در مناطق جنوبی تهران تعداد غرفه های پیاده کننده این ایده، افزایش یابد تا شهروندان با حداقل بروز مشکلات، حداکثر مشارکت را داشته باشند.

این عضو شورای شهر تهران به ایده کاشت و نگهداشت مشارکتی گل و گیاه در زندگی آپارتمانی و محیط همسایگی اشاره کرد و بیان داشت: این طرح در راستای پویش ارتقاء فرهنگ آپارتمان نشینی و با هدف ارتقای مسئولیت پذیری شهروندان برای نگهداشت فضای سبز و محیط زیست، تقویت حس تعلق محله ای، ارتقای زیبایی منظر محیط سکونت و بهبود روابط همسایگی از خرداد امسال آغاز به کار کرده و زمینه ساز بروز نوعی همبستگی محله ای شده است.

نژاد بهران عنوان کرد: در قالب این طرح شهرداری تهران نسبت به ایجاد باغچه های مشارکتی در مشاعات آپارتمان ها اقدام میکند و مراقبت و محافظت از فضای سبز ایجاد شده را در فرآیندی مشارکتی به ساکنان آپارتمان واگذار می کند. علی رغم ایده خلاقانه و بکر، متاسفانه این موضوع نیز کمتر مورد توجه اصحاب رسانه و در نتیجه شهروندان قرار گرفته شده است.

وی به  پیاده سازی مصوبات کمیسیون ماده 5 شهر تهران به صورت دقیق به همراه پیوست ها و به صورت ماشین خوان اشاره کرد و گفت: 
با هدف ارتقاء شفافیت و بهبود دسترسی شهروندان تهرانی به متن مصوبات و تصمیمات کمیسیون ماده 5 شهر تهران که مسئولیت بررسی و تصویب طرح تفصیلی و تغییرات بعدی آن را به عهده دارد و از نهادهای اثرگذار در تحولات کالبدی پایتخت است.

وی افزود:  به واسطه تذکر پیشین اینجانب و دغدغه و پیگیری مدیران حوزه معاونت شهرسازی و معماری و دبیرخانه کمیسیون ماده 5، برای نخستین بار متن مصوبات کمیسیون ماده 5 به صورت ماشین خوان و با قابلیت جست و جو در عنوان و متن، به همراه کلیه نقشه ها و پیوست های مربوط به هر یک از مصوبات، در سامانه دبیرخانه کمیسیون ماده 5 شهر تهران بارگذاری شده است. همچنین مصوبات کمیسیون 5 برای اولین بار در نقشه طرح تفصیلی به صورت دقیق و به روز، بارگذاری می شوند که اقدامی قابل تحسین است.

اختلاف دوباره شورای شهری ها با حناچی

در ادامه حجت نظری، عضو شورای شهر تهران اظهارداشت: تذکر امروز ما خطاب به شهردار تهران، معاونین و دیگر سمت‌های ستاد و در مناطق است.

وی افزود: سه‌شنبه هفته گذشته، یکم تیرماه یعنی تنها ۴ روز بعد از انتخابات، برای بررسی لایحه ارسال نشده شهرداری در اجرای ماده ۷۲ برنامه سوم توسعه شهر تهران، مبنی بر ایجاد سازمان گردشگری، کمیسیون فرهنگی و اجتماعی جلسه‌ای برگزار کرد که بنا بود با حضور دو تن از معاونین شهردار برگزار شود. باوجود اینکه جزئیات جلسه و نیز محل تشکیل و زمان آن، همگی از پیش با تمام اعضای جلسه هماهنگ شده بود، اما مظاهریان و جوادی یگانه به بهانه‌های غیرقابل پذیرش در جلسه حضور نیافتند.

این عضو شورای شهر تهران گفت: تلقی ما این است که شهردار و تیم کاری او با قصد دهن‌کجی و خفیف انگاشتن شورا و نمایندگان مردم، بنا دارد تا روزهای باقی مانده از دوره پنجم را با مدیریت زمان و احاله کارها به آینده سپری کند و مانع از تحقق اراده شورا شود. موارد قابل شمارش زیادی وجود دارد که اثبات می‌کند شهرداری در راستای اجرای آنچه خود خواسته، همه ظرفیت ‌ها را بسیج کرده اما برای عدم تحقق اراده شورا، از هیچ تلاشی فروگذار نکرده است.

وی تصریح کرد: لذا به شهردار تهران تذکر می‌دهم که از سنجش فرصت‌ها و تقابل با خواست نمایندگان مردم بپرهیزد و تلاش کند تا مردم خاطرات خوشی از کارآمدی و اقدامات صورت گرفته در روزهای پایانی دوره پنجم در ذهن داشته باشند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: زهرا نژادبهرام عضو شورای شهر تهران حجت نظری عضو شورای شهر تهران کمیسیون ماده 5

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۶۶۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو شورای شهر خواستار شد: برخورد قانونی با خاطیان مرگ کارگر شهرداری تهران

عضو شورای شهر تهران بر لزوم رعایت دستورالعمل استقرار و نظام نگهداشت HSE (بهداشت، ایمنی و محیط زیست) در مناطق تأکید کرد.   به گزارش ایسنا، احمد صادقی در دویست و سی و سومین جلسه علنی شورای شهر تهران گفت: بارش های نیمه شب جمعه و صبح ۱۵ اردیبهشت ماه در شهرداری منطقه ۱۵ به آدرس بزرگراه بعثت نرسیده به میدان بسیج سبب شد یکی از منهولهای موجود در مسیر به واسطه  شدت بارش و حجم زیاد آب های بالادستی و نیز عدم کشش شبکه جمع آوری آب های سطحی دچار انسداد و گرفتگی شود.   وی ادامه داد: این امر سبب می شود عوامل اجرایی و مدیران خدمات شهری به محل اعزام  شوند و کارگران اداره مسیل های منطقه جهت رفع گرفتگی داخل منهول فاضلاب شوند؛ اما  به طور ناگهانی، فشار آب سبب افتادن یکی از کارگران به داخل شبکه می شود و متأسفانه این فرد تا به امروز پیدا نشده، علی رغم اینکه آتش نشانی زحمات زیادی برای جستجو و پیدا کردن این فرد انجام داده است.    احمد صادقی ادامه داد: من تشکر می کنم از زحمات مجموعه خدمات شهری در این چند روز ولی این زحمات سبب نمی شود که موارد و ضوابط ایمنی رعایت نشود. لایروبی مسیل ها به عنوان چک لیست عملیات به مناطق طی سال های قبل ابلاغ شده و اسناد لازم  به عنوان دستور العمل استقرار و نظام نگاهداشت مدیریت «اچ اس ای» در هر منطقه موجود است که با بررسی های به عمل آمده مشخص شده در این منطقه نیز این دستورالعمل موجود بوده است.   از طرفی عدم انجام عملیات در حین بارندگی به دلیل شرایط نامساعد  اعم از  دبی بالای آب و عدم اطلاع از خطراتی که  در این شرایط وجود دارد از توصیه هایی است که در حوزه خدمات شهری باید مورد توجه قرار گیرد که متاسفانه در حادثه منطقه ۱۵ این مورد رعایت نشده است.    صادقی تاکید کرد: ذکر دو نکته در این حادثه حایز اهمیت است که امیدوارم مجموعه مدیریت شهری به آن توجه داشته باشد؛   نخست آنکه ساختار اچی اس ای در شهرداری تهران نیازمند تقویت است و یک شهر با جمعیتی بیش از  ۱۰ میلیون نفر صرفا با چند کارشناس در منطقه امکان نظارت بر سیستم ایمنی شهر را ندارد. لذا بایستی این سیستم تقویت و اگر بخش خصوصی صلاحیت دار باید در این بخش استفاده بشود.    وی ادامه داد: نکته دوم که خیلی مهم است؛ موضوع بررسی عدم رعایت دستور العمل استقرار و نگهداشت نظام مدیریت اچ اس ای در  منطقه مذکور است که  در صورت رعایت نکردن این نظامات به طور حتم می بایست با  خاطیان چه عوامل پیمانکاران و چه مدیران برخورد قانونی صورت گیرد. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • عضو شورای شهر خواستار شد: برخورد قانونی با خاطیان مرگ کارگر شهرداری تهران
  • انتقاد رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر از کور شدن نمای بوستان‌های تهران
  • اختلاف در ارکان رژیم صهیونیستی بالا گرفت
  • میزان تفکیک از مبدا پسماندها در اصفهان به بالای ۱۰ درصد رسید
  • میزان تفکیک از مبدا پسماندها به بالای ۱۰ درصد رسید/ مصمم هستیم کار نیمه تمامی باقی نماند
  • تصاویر | رودخانه دز پس از بارش شدید باران
  • پیش‌ بینی ترافیک و زلزله با متاورس شهری
  • پیش‌بینی ترافیک و زلزله با متاورس شهری | شهر هوشمند چگونه شهری است؟
  • اجرای مدیریت یکپارچه شهری، اساسی ترین مسئله شوراها
  • اختراعی که «مرد عنکبوتی» را بی‌اعتبار می‌کند!