Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای عالی استان‌ها از شکل گیری شورای حل اختلاف ویژه مدیریت شهری خبر داد.

به گزارش ایران اکونومیست، پرویز سروری در جریان برگزاری ششمین اجلاس عمومی شورای عالی استان‌ها در جمع خبرنگاران گفت: اجلاس ششم شورای عالی استان‌ها دیروز با تشکیل کمیسیون‌های تخصصی شروع به کار کرد و عصر دیروز نیز نمایندگان این شورا در نشستی صمیمی و صریح با آئینی معاون وزیر راه و شهرسازی و سردار هادیان‌فر رئیس پلیس راهور فراجا شرکت کردند که قرار شد تفاهم‌نامه همکاری میان شورای عالی استان‌ها و پلیس راهنمایی و رانندگی منعقد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در جلسه‌ای که همراه اعضای شورای شهر تهران با حجت‌الاسلام اژه‌ای رئیس قوه قضائیه داشتیم، مقرر شد، شورای حل اختلاف ویژه مدیریت شهری شکل گیرد و با حضور رئیس قوه قضائیه در اجلاس عمومی که بزودی اتفاق خواهد افتاد، شکل عملی بگیرد.

سروری با اشاره به مشکلات زیاد مردم در خصوص اسناد قولنامه‌ای اظهار کرد: در جلسه‌ای که اخیرا با رئیس سازمان ثبت و اسناد کشور برگزار کردیم، این موضوع مورد توجه قرار گرفت.  در این جلسه به راهکارهایی دست پیدا کردیم که این راهکارها در یک کارگروه حقوقی مورد بررسی قرار خواهد گرفت. این موضوع در دو کمیسیون تخصصی مجلس شورای اسلامی در حال بررسی است و ما نیز به طور جدی پیگیر آن هستیم تا یک بار برای همیشه این معضل حل شود.

ترافیک تهران را یک نفر دیگر به وجود می آورد و باید دیگری آن را مدیریت کند!

وی ادامه داد: به طور سالانه ۸۰۰ هزار خودرو وارد شهر تهران می‌شود که کمتر از ۱۰ درصد آن نیز از شهر خارج نمی‌شود. در خصوص حل ترافیک تهران باید یک تصمیم ملی گرفته شود و باید سهم‌تقصیر و سهم‌تاثیر این موضوع مشخص شود. ترافیک تهران را یک نفر دیگر به وجود می آورد و باید دیگری آن را مدیریت کند.

سروری با تاکید بر اینکه نمی‌توان با راه‌اندازی اتوبان و بزرگراه جدید مشکل ترافیک تهران را برطرف کرد افزود: اگر موتورسیکلت‌ها ساماندهی نشوند و این حجم خودرو وارد شهر شود، شهرداری می‌تواند چه کاری برای حل ترافیک تهران انجام دهد؟ شهرداری تهران با حمایت شورای شهر قرارگاه ترافیک راه‌اندازی کرده است که در این قرارگاه دستگاه‌های ذیربط حضور دارند تا به وظایف خود جامه عمل بپوشاند.

وی تاکید کرد: یک سوم بودجه شورای شهر تهران به موضوع حمل و نقل عمومی اختصاص پیدا کرده و تسهیلات ویژه‌ای برای مردم در خصوص استفاده از اتوبوس و حمل و نقل عمومی پیش بینی شده است.

سروری با اشاره به نقش دولت در توسعه حمل و نقل عمومی بیان کرد: ۶ هزار دستگاه اتوبوس در تهران طی چهار سال اخیر به حدود ۲ هزار دستگاه کاهش پیدا کرده است و اگر بخواهیم به وضعیت قبلی خود دست پیدا کنیم باید حدود ۴ هزار دستگاه اتوبوس خریداری کنیم.

وی ادامه داد: در گذشته ۸۲.۵ درصد هزینه خرید یک دستگاه اتوبوس را دولت و ۱۷.۵ درصد آن را شهرداری پرداخت می‌کرد. اکنون هزینه خرید یک دستگاه اتوبوس ۵ میلیارد تومان است که شهرداری ها به تنهایی توانایی خرید آن را ندارند.

حادثه متروپل مجموعه‌ای از ناکارآمدی‌ها بود

رئیس شورای عالی استان‌ها در مورد حادثه متروپل آبادان نیز گفت: مجموعه‌ای از تخلفات و ناکارآمدی‌ها و سوءاستفاده در این حادثه وجود داشته است. در بخش طراحی و اجرا اشکالات اساسی وجود داشته و پیمانکار نظرات خود را به کارفرما تحمیل کرده است و نظارت مؤثری نیز وجود نداشته است.

وی ادامه داد: باید مبحث ساخت و ساز در کشور را ساماندهی کنیم و با نظام مهندسی و وزارت کشور باید جلسه‌ای برگزار شود تا به جمع‌بندی برسیم. شیوه‌نامه‌ها باید تغییر کند و مقررات جدید اعمال شود، در پلاسکو فقط گفتار درمانی شد و اتفاقی نیفتاد.

وی تاکید کرد: جلسه‌ای با حضور معاون وزیر راه و رئیس راهنمایی و رانندگی کشور با نمایندگان این شورا برگزار شد و موضوعات بدون هیچ محدودیتی مطرح شد، در این جلسه مقرر شد تفاهم نامه ای با رئیس راهنمایی و رانندگی کشور منعقد شود که در این تفاهم نامه موضوعات شوراها و مدیریت شهری مورد توجه قرار گیرد. 

سروری با اشاره به جلسه‌ای که با حضور ریاست قوه قضاییه برگزار شد گفت: در این جلسه حجت‌الاسلام محسنی اژه ای رئیس قوه قضائیه برای تشکیل کارگروه مدیریت شهری اعلام آمادگی کردند. در این کارگروه موضوعات مهم مدیریت شهری با قوه قضاییه پیگیری خواهد شد. همچنین کارگروه های دیگری با دیوان عالی اداری، سازمان بازرسی کل کشور و دیگر مجموعه‌های مرتبط با مدیریت شهری تشکیل خواهد شد. مقرر بود در این جلسه شورا رئیس قوه قضاییه حضور داشته باشند اما متاسفانه به علت کسالتی که برای ایشان پیش آمد کرد از حضور ایشان محروم شدیم ان‌شاءالله در اجلاس آینده رئیس قوه قضاییه در جلسه شورای عالی استانها شرکت خواهند کرد و تفاهم نامه مابین شورای عالی استان‌ها عملی خواهد رسید.

استقبال از سامانه جامع مصوبات کشور 

رئیس شورای عالی استان‌ها در خصوص سامانه جامع مصوبات نیز گفت: مصوبات بلدیه از ابتدای شکل‌گیری تاکنون در سراسر کشور در این سامانه بارگذاری خواهد شد و ناسخ و منسوخ مصوبات مشخص خواهد شد.

سروری ادامه داد: از این سامانه رونمایی شد و فعلا مصوبات ادوار شورای عالی استان‌ها در آن بارگذاری شده است و در مراحل بعد تمام مصوبات تمامی شوراها در آن بارگذاری خواهد شد که موجب ایجاد یک بانک بزرگ کارشناسی برای متخصصان و عموم مردم می‌شود. سامانه جامع مصوبات کشور یک بانک اطلاعاتی بزرگ جریان کارشناسی و حقوقی کشور است. این سامانه در تهران طی ۴ سال ۱۲ میلیون بازدید داشته است.

رئیس شورای عالی استان‌ها تاکید کرد: اکنون این سامانه رونمایی شده است و در فاز نخست مصوبات شورای عالی استانها در این سامانه بارگذاری شد.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: شورای عالی استانها

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: شورای عالی استانها رئیس شورای عالی استان ها شورای عالی استان ها دستگاه اتوبوس ترافیک تهران مدیریت شهری تفاهم نامه قوه قضاییه خواهد شد رئیس قوه جلسه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۹۰۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس جمهور ماده واحده شورای عالی انقلاب فرهنگی را برای اجرا ابلاغ کرد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، ابراهیم رئیسی، رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی ماده واحده «اصلاح ماده ۴ آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی» که در جلسه ۸۹۷ مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۰۸ شورای عالی انقلاب فرهنگی و براساس مصوبه جلسه ۴۶۵ شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی (به پیشنهاد شورای عالی حوزه‌­های علمیه) به‌ تصویب رسیده است را برای اجرا به شورای ‌عالی حوزه‌­های علمیه، شورای تخصصی حوزوی و دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی به شرح زیر برای اجرا ابلاغ کرد.

«ماده واحده- ماده ۴ اصلاحی آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی (مصوب جلسه ۸۸۴ مورخ ۱۳/۰۴/۱۴۰۲ شورای عالی انقلاب فرهنگی) به شرح ذیل اصلاح می­گردد:

ماده ۴- اعضای شورا:
سه نماینده از شورای‌عالی حوزه‌­های علمیه
سه نماینده از شورای‌عالی انقلاب فرهنگی
مدیر حوزه‌های علمیه یا نماینده وی
رئیس جامعة ‌المصطفی العالمیه یا نماینده وی
مدیر حوزه علمیه خراسان
مدیر حوزه علمیه اصفهان
مدیر حوزه‌های علمیه خواهران
مدیر جامعة الزهرا (س)
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی
هفت نفر از فضلای صاحب‌نظر حوزوی

تبصره - اعضای حقیقی موضوع بند ۱۰ بنا به پیشنهاد شورای‌ عالی حوزه­‌های علمیه و تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی و با حکم رئیس شورای ‌عالی انقلاب فرهنگی، برای یک دوره ۳ ساله منصوب می‌شوند».

 

 

 

دیگر خبرها

  • فرصت ۲ ماهه دستگاه‌ها برای تهیه برنامه عملیاتی امنیت غذایی
  • وظیفه دستگاه اجرایی برای تامین امنیت غذایی مردم
  • رئیس جمهور ۳ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را ابلاغ کرد
  • رئیسی ۳ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را ابلاغ کرد
  • ابراهیم رئیسی یک ماده قانونی را برای اجرا ابلاغ کرد+ جزئیات
  • رئیس جمهور ماده واحده شورای عالی انقلاب فرهنگی را برای اجرا ابلاغ کرد
  • ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها
  • ابلاغ ماده واحده «تأیید انتخاب دبیر شورای فرهنگ عمومی»
  • پیشنهاد وزیر کار برای افزایش ۲ برابری حق مسکن کارگران
  • آنچه در جلسه شورای عالی باغ مشاهیر اصفهان گذشت